ervaring_01

Nicole

"Daphne heeft een zeer rustige en vriendelijke uitstraling waardoor ik mij tijdens de sessies erg op me gemak voelde”

In totaal heb ik 4 sessies bij Daphne gevolgd waar ik tot op heden veel aan heb gehad. Zo heb ik verschillende tools mee gekregen die mij helpen de focus te houden als ik minder lekker in mijn vel zit. Een van de tools waar ik nog vaak gebruik van maak zijn de ademhalingsoefeningen. Als ik mij een in stressvolle situatie bevind helpt zo een oefening mij weer te focussen op wat belangrijk is. Daphne heeft een zeer rustige en vriendelijke uitstraling waardoor ik mij tijdens de sessies erg op me gemak voelde om mijn hulpvraag te bespreken. Voel je je wat wiebelig of heb je gewoon duwtje in de rug nodig om je doelen te bereiken, is een coachingsessie zeker een aanrader!"

ervaring_02

Kirsten

“Wat Daphne heel goed kan is met volle aandacht luisteren, oprechte interesse tonen en zonder oordeel naar de dingen kijken”
"Toen ik las dat Daphne personen zocht om bij te dragen aan haar opleiding als coach werd ik meteen enthousiast. Ik bevond me in een lastige periode waarbij ik hulp zocht om mezelf sterker te voelen.
Na onze kennismaking zijn we aan de slag gegaan met de vraagstukken die ik had, vragen waarop ik een antwoord zocht. Wat me meteen opviel is haar rustige en zachte aard, ik voelde me erg prettig tijdens de gesprekken. Wat Daphne heel goed kan is met volle aandacht luisteren, oprechte interesse tonen en zonder oordeel naar de dingen kijken. Zodra ik mijn verhaal verteld had of ook soms tussendoor kwamen van haar korte vragen of opmerkingen waardoor ik me gehoord voelde. Vaak koppelde zij aan het gesprek een bijpassende oefening die precies bestond uit waar mijn behoefte op dat moment lag, ontspanning of juist voelen door bepaalde gedachten op te roepen. Daardoor kreeg de praktijk en de theorie een mooie verbinding.
Ik probeer deze oefeningen ook nu nadat de sessies zijn afgelopen nog te doen, al is dat soms moeilijk in mijn leven te passen.
Voor mij is Daphne een hele fijne begeleider geweest om dichterbij mijn eigen persoon te komen, wie ben ik eigenlijk en wat wil ik?"
ervaring_03

Ilaria

“In minder dan 150 woorden heeft ze precies samengevat hoe het met me ging en gaf ze me een liefdevol antwoord op mijn gevoel.”
De mini-afstemming van Daphne heeft me diep geraakt. Diezelfde middag had ik een gesprek over hoe ik me voelde. Ik voelde me leeg, een beetje depressief en vol twijfel. Ik ben eigenlijk een heel optimistisch persoon, maar het voelde alsof ik mezelf een beetje kwijt was. Ik wilde blij zijn, mijn eigen enthousiasme weer voelen. En de afstemming van Daphne begon met “ Het eerste beeld dat ik zie is een spagaat, tweestrijd, ik zie je jezelf beschermen, vanuit liefde, tegen invloeden van buitenaf.” Ook stond er “Het kan zijn dat je gevoel hebt van verwarring. Misschien wil je weten waarom en wanneer komt je passie en enthousiasme weer terug?”.
In minder dan 150 woorden heeft ze precies samengevat hoe het met me ging en gaf ze me een liefdevol antwoord op mijn gevoel. Ik leerde door haar afstemming om het gevoel er te laten zijn en om te vertrouwen dat ik mezelf snel weer terug zou vinden. Zonder dat ik eerder contact had gehad met Daphne en zonder dat ze me persoonlijk gesproken had, heeft zij meteen de kern geraakt. Ik kon haar warmte, passie en zachtheid duidelijk voelen.
Indien je niet lekker in je vel zit, ook al weet je niet hoe het komt, boek dan een afstemming bij Daphne en vertrouw dat de juiste antwoorden naar je toekomen.
ervaring_05

Linda

“Daphne weet een veilige omgeving te creëren waar je jezelf mag zijn. Ze stemt af op je. Durft je vragen te stellen waardoor je gaat nadenken. Altijd met liefde. En het belangrijkste: ze geeft je vertrouwen dat je op je gevoel mag en kan vertrouwen”
Toen ik hoorde dat zij een workshop ‘vertrouwen op je intuïtie’ organiseerde, wist ik dat ik hierbij moest zijn. Dit was precies wat ik nodig had. Ik ben altijd intuïtief geweest, maar uit angst (voor reactie van anderen) had ik dit weggestopt en genegeerd.
Jarenlang heb ik mij een vreemde eend in de bijt gevoeld. Op school, tijdens werk en in het dagelijks leven. Als een kameleon paste ik me maar aan aan mijn omgeving om mee te kunnen in de ‘harde’ maatschappij. Ik kan je vertellen dat dit ontzettend vermoeiend is. En zeker niet (meer) vol te houden.
Nu kon ik het niet langer negeren. Het was tijd om mijzelf te laten zien zoals dat ik ben. De workshop heeft mij ontzettend veel opgeleverd. Het was voor mij de eerste stap om echt te kiezen voor mijzelf. Mijzelf te laten zien zoals dat ik ben. Best spannend, maar had het niet willen missen. De workshop was een mix van meditatie oefeningen, praten en schrijven. Het luisteren naar de andere deelnemers gaf het mij nieuwe inzichten en vele AHA momenten.
Het fijnste van de workshop vond ik toch wel het maken van een visionboard. Het is zo fijn om de beelden in je hoofd eindelijk op papier te krijgen! Daphne weet een veilige omgeving te creëren waar je jezelf mag zijn. Ze stemt af op je. Durft je vragen te stellen waardoor je gaat nadenken. Altijd met liefde.

Ervaar in 30 dagen wat een meditatie, visualisatie en affirmeren voor jou kan betekenen

Gratis 'Sparkle' pakket

Zet de eerste stap om weer in contact te komen met de stralende vrouw die je altijd al bent geweest door middel van een meditatie, visualisatie en affirmaties! Ervaar in 30 dagen wat deze oefeningen voor jou kunnen betekenen.

getyoursparklestarted_home
Scroll naar top